Upis Novih Članova

Postani član VK Šabac

Vaterpolo klub „Šabac“ raste iz godine u godinu, podstaknut ostvarenim vaterpolo uspesima, ambicijama stručnog kadra i velikim interesovanjem dece za bavljenje vodenim sportovima. Zato smo stalno otvoreni za upis novih članova na sekcije plivanja i vaterpola.

Nauči da plivaš, rasti zdravo, postani šampion! Treniraj u Vaterpolo klubu „Šabac“!

Popuni formu

Često Postavljana Pitanja

Naša škola plivanja prima polaznike od pet godina pa naviše. Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom nam je pokazalo da su deca od pete godine sposobna da samostalno prisustvuju treninzima, prevaziđu eventualni strah od vode i, što je najvažnije, trajno usvoje stečenu veštinu. Naravno, svako dete je individua za sebe, te nije nužno da je za svako dete adekvatno da sa pet godina počne da uči da pliva i tome upravo služe naši probni časovi. Nakon prvih treninga i treneri, ali i samo dete, će vam reći da li je pravi momenat.

Vaterpolo je sport koji zahteva da se što ranije počne sa treninzima, a mi savetujemo najkasnije do 11. godine, iz razloga što je potrebno vreme da se stekne kondicija i veština za ostvarivanje rezultata.

Javite nam se. Ukoliko je dete neplivač uputićemo ga na obuku i provesti kroz sve naredne korake koji vode do škole vaterpola. Ukoliko dete zna da pliva zakazaćemo mu probni trening na kom će treneri obaviti testiranje i na osnovu plivačkog znanja priključiti dete odgovarajućoj vaterpolo grupi.

Članarina u našem klubu iznosi 3000 dinara. Kako bismo izašli u susret porodicama sa više dece, kod nas važi popust od 50% za drugo dete, dok treće, i svako naredno, trenira besplatno.

Na prvi trening dete treba da ponese kupaći i peškir. Ukoliko želi, dete može koristiti papuče za prostor unutar bazena, koje moraju biti čiste. Gradski bazen pruža mogućnost da se dete istušira i osuši kosu nakon treninga, tako da shodno tome može poneti i pribor za ličnu higijenu.