Naši Mitar Maraš i Petar Stanić predstavljaju Srbiju i na Evropskom prvenstvu

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije otputovala je u Podgoricu gde u nedelju počinje Evropsko prvenstvo za generaciju igrača rođenih 2003. godine i kasnije.
Savezni trener Uroš Stevanović je, prema ranijem utvrđenom planu, poverenje najviše dao sastavu koji je na Svetskom prvenstvu u Beogradu za godinu dana mlađu generaciju osvojio srebro.
U sastavu su: Petar Pajković (Vojvodina) Mitar Maraš (Šabac), Marko Dimitrijević (Partizan), Rodoljub Gajić (Crvena zvezda), Veljko Krstić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Srđan Baucalo (Valis), Viktor Urošević (NBG Vukovi), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Petar Stanić (Šabac), Aleksandar Kovačević (Valis), Radoslav Virijević (Radnički), Andrija Jauković (Partizan) i Nikola Kojić (Partizan).
Srbija je u grupi C sa Grčkom, Rumunijom i Nemačkom. U prvom kolu protivnik će biti Nemačka u nedelju od 17:40, dan kasnije se igra sa Grčkom od 16:20, a treće kolo grupne faze na programu je u utorak od 15 sati sa Rumunijom.

Najnovije vesti