NEDELJA ODLUKE PRED NAMA

Danas su Šabac i Sava udružili snage i na zajedničkoj konferenciji za medije najavili izuzetno važne mečeve koji ih očekuju!

Savi predstoji borba za ulazak u Prvu A ligu. Za viši rang igraju sa Rasinom na dve dobijene utakmice, od kojih se prva igra sutra, 6. aprila, u Kruševcu. Zatim je Sava domaćin na šabačkom bazenu, 9. aprila u 17:30h!

Trener Nikola Car izjavio je da su sva očekivanja za ovu sezonu već ispunjna i da bi prolaz u Prvu A ligu došao kao dodatna nagrada za uložen trud. Takođe, Savin strateg se nada da neće biti potrebe za trećim susretom, te da će se u subotu znati konačan ishod. Mladi Veljko Babić na konferenciji za medije, u ime igrača, nam je poručio da su spremni za pobedu!

Kada je Šabac u pitanju, u toku je borba za opstanak u eliti Regionalne vaterpolo lige. Rival, koji ugrožava naše mesto u Premijer rangu, je Valis koji je već pobeđen na njihovom terenu.

Pred našim momcima je izazov da im ne dozvole revanš na šabačkom susretu, koji je zakazan za 9. april, u 19:30h. Trener Nemanja Ličanin rekao je da su sve analize prethodnog meča urađene i da veruje da se greške, koje su dovele do toga da se duel u Valjevu rešava u poslednjoj sekundi, neće ponoviti. Liča obećava manje stresa za šabačke navijače, koje poziva da ispune Gradski bazen do poslednjeg mesta i budu igrač više, kao uvek do sada.

Petar Stanić, mlada nada Šapca, poručuje da je tim spreman da preuzme ulogu favorita i obraduje domaću publiku.

Najnovije vesti