ŠABAC OSTAJE PREMIJER LIGAŠ

Napet dvomeč baraža Regionalne Premijer lige završen je u Šapcu pred punim tribinama vatrene šabačke publike!

Šabac je izborio još jednu pobedu i sa dve dobijene utakmice potvrdio opstanak u Premijer rangu i u narednoj sezoni.

Posle tesne pobede u Valjevu, a uprkos nadanju trenera Ličanina  da će šabačko nadigravanje proteći sa manje stresa, gledali smo i u subotu još jedan egal meč koji je krio pobednika sve do poslednje četvrtine. Valis se pokazao kao nezgodan rival koji se ne predaje lako i spreman je da kazni svaku protivničku grešku!

Loše su naši momci otvorili utakmicu, napad je odlično funkcionisa, ali u odbrani je postojao problem da se realizuje dogovor iz svlačionice. U pokušaju da se izvuku iz ovog vrtloga, uspeli su šabački delfini da izbore nerešeno na poluvremenu. U trećoj četvrtini, uz dva puta po dva gola razlike, delovalo je da će se meč prelomiti u našu korist, te publika malo predahnuti od neizvesnosti, međutim, uspevali su Valjevci da sustignu razliku, pa je i četvrti period startovao sa mnogo tenzije.

Semafor je na minut i po do kraja pokazivao 14:13 za Šabac, ali da ne bi bilo dileme zatresli su Šapčani Valisovu mrežu još dva puta, za sigurnih 16:13, i time potvrdili da su iskustvo i kvalitet ipak na njihovoj strani.

Poluvreme utakmice obeležio je i svečani defile selekcije Šapca 2010. godište i mlađe, koja je osvojila Kup Srbije.

Šabac – Valis 16:13 (4:5, 3:2, 4:3, 5:3)

Trener: Nemanja Ličanin

Pomoćnik: Emil Nikolić

Fizioterapeut: Nikola Đokić

Sastav i golovi: Filipović, Vogel, Marković 1, Repanović 2, Koptsev 1, Žeželj, Mitrović, Stanić 1, Tubić 1, Šulc 3, Stojanović 4, Tonković, Vukadinović, Ćetković 3.

Najnovije vesti