TRIJUMF SVIH DOSADAŠNJIH TRIJUMFA

Sava u „A“ društvu!

Pred punim tribinama Gradskog bazena odigrana je najvažnija utakmica koju je Sava igrala do sad!

Borba za plasman u viši rang suočila je mlade Šapčane sa daleko iskusnijom ekipom Rasine. Tesna prva utakmica, odigrana u Kruševcu, Savi je pored pobede donela i lekciju kako treba sa protivnikom. Međutim, strah od ambijenta i veličine utakmice u prvoj polovini susreta hendikepirao je ovu, ipak, izuzetno mladu ekipu, te je izostala realizacija dogovora iz svlačionice. Rasina je situaciju iskoristila da povede 4:1.

Nije ovaj rezultat demoralisao momke Nikole Cara, naprotiv, predah između poluvremena doveo je do povratka mentalne snage i buđenja nove volje za pobedom! Fenomenalna treća četvrtina , koja je prelomila meč, pokazala je zašto baš Sava od sledeće sezone treba da igra viši rang! Pet puta je lopta zatresla mrežu protivnika, dok je samo jedan hitac Kruševljana odoleo odbrani.

Ušlo se u završnicu sa elanom, ali i gromoglasnom podrškom sa tribina koja čini i nemoguće mogućim. Savladana je Rasina! Sava nas je učinila ponosnim! Sava je novi šabački vaterpolo heroj!

Sava – Rasina 10:7 (1:3, 0:1, 5:1, 4:2)

Trener: Nikola Car

Pomoćnik: Bojan Bogićević

Sastav i golovi: Alimpić, Novaković 1, Babić, Zec, Marić 3, Trbović 1, Savković 2, Jezdimirović, Pantelić 2, Lazić 1, Zec, Mićanović, Mijailović, Mićić.

 

Najnovije vesti